Sydhavnen

Harry’s Place – Den klassiske pølsevogn i Sydhavnen

Engang imellem skal tingene ikke være så komplicerede, og der skal ikke være pillet alt for meget ved originalerne, og hvorfor fikse noget der allerede virker? Sådan et sted er Harry’s Place – en klassisk pølsevogn midt i Sydhavnen, hvor du kan nyde alle de velkendte klassikere fra den danske pølsevogn. Her får du den ægte smag, høj kvalitet og en hyggelig og positiv atmosfære, hvor der er plads til alle. Kom ind og få en god bid af den originale danske smag. Velkommen til Harry’s Place!

Vores pølsevogn i Sydhavnen har åbent Mandag til Fredag fra 10.00 til 17.30 samt Lørdag og Søndag 12.00-17:30. Så hvis du eksempelvis har lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra i frokostpausen, eller hvis du lige skal have tanket lidt energi op under shoppeturen, står vi klar med alle vores frisklavede lækkerier.

Pølsevogn SydhavnenDen velkendte smag af højeste kvalitet – Din lokale pølsevogn i Sydhavnen

Hos Harry’s Place kan du smage alle de klassiske retter, som siden pølsevognens indtog i det danske bybillede, har været elsket af både børn og voksne. Her serverer vi nemlig alt fra ristede hotdogs og franske hotdogs til flæskestegssandwich og frikadellesandwich. Hertil kommer vores helt egen Børge-pølse, der indeholder ekstra meget kød. Du kan også prøve vores krudt-dyppelse, der som navnet antyder, er en stærk dyppelse – den hemmelige opskrift er blevet overleveret gennem generationer.

Sulten efter en flæskestegssandwich i Sydhavnen? Så behøver du heldigvs ikke lede længere.

Når du besøger Harry’s Place kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Alle råvarer og ingredienser er nemlig nøje udvalgte, så du får den bedste smagsoplevelse uanset, hvad du bestiller her i vores pølsevogn i Sydhavnen.

Skal du holde fest? Så kan du også leje en pølsevogn til dit arrangement – vi leverer det hele, og du kan enten vælge en løsning med eller uden personale. Læs mere her.

Kontakt

HVAD SIGER KUNDERNE…

Svend Aage Dal – 18. Nov 2020

Gode hjemmelavede børger!

18. Nov 2020

Marialise Rømer – 12. Mar 2021

Fik dejlig mad, både flæskestegssandwich, frikadellesandwich og gode Børger. Fik god og kompetent betjening af en veloplagt og effektiv Pia Tak for det Lækker og let fredagsmad til 6 personer.

12. Mar 2021

René, 17. dec 2018

Byens, måske Danmarks eller Verdens, bedste foderbræt ?

René, 17. dec 2018

Allan, 28. nov 2018

Harry’s Place er et must, hvis man er på de kanter. Deres “Børge” er legendarisk Klassisk og bare GOD.

Allan, 28. nov 2018

Læs mere om leje af pølsevogn