Pølsevogn i København

Harry’s Place – Pølsevogn i København

Har du prøvet en original pølsevogn? Hvis ikke, så skal du prøve Harry’s Place, som er din originale pølsevogn i København. VI har i mange år serveret de klassiske pølsevognsretter, som f.eks. Flæskestegssandwich, en ristet med det hele eller frikadellesandwich. Vi har en pølsevogn i både Sydhavnen og på Nørrebro. Hos Harry’s Place sætter vi en ære i at formidle den danske tradition videre til nye generationer, og derfor går vi også meget op i at kvaliteten og smagen skal sidde lige i skabet – her får du den helt rigtige smag!

God stemning hos Harry’s Place?Pølsevogn København

Mange af Harry’s Places kunder er gengangere, hvilket der er en speciel årsag til. Vi er nemlig ikke som alle andre pølsevognen, for hos os kombinerer vi kvalitet med hygge. I vores pølsevognen i København, kan du møde andre med forkærlighed for en god hotdog, pølsebrød eller flæskestegssandwich.

Hvis du vil have den ultimative oplevelse hos Harry’s Place, så skal du prøve vores ”Børge” – vores ekstrastore pølse med masser af saft og kraft. Pølsen indeholder meget kød, men ikke ret meget fedt. Den er desuden produceret med naturtarm. Hertil anbefaler vi at prøve vores populære ”Krudt”, som er en meget stærk dyppelse – en opskrift, der er gået i arv gennem generationer.

Tradition og fornyelse

Harry’s Place er en traditionsbunden pølsevogn i København, der hele tiden sørger for at følge med tiden. Derfor er vi samtidig en moderne virksomhed, der fuldt ud lever op til høje krav i forhold til kvalitet, fødevaresikkerhed og håndtering. Vi aldrig for stolte til ikke at tilføje nye idéer til vores klassiske retter.

Kontakt

HVAD SIGER KUNDERNE…

Svend Aage Dal – 18. Nov 2020

Gode hjemmelavede børger!

18. Nov 2020

Marialise Rømer – 12. Mar 2021

Fik dejlig mad, både flæskestegssandwich, frikadellesandwich og gode Børger. Fik god og kompetent betjening af en veloplagt og effektiv Pia Tak for det Lækker og let fredagsmad til 6 personer.

12. Mar 2021

René, 17. dec 2018

Byens, måske Danmarks eller Verdens, bedste foderbræt ?

René, 17. dec 2018

Allan, 28. nov 2018

Harry’s Place er et must, hvis man er på de kanter. Deres “Børge” er legendarisk Klassisk og bare GOD.

Allan, 28. nov 2018

Læs mere om leje af pølsevogn