Harry’s Place indtager Parken
Besøgende i Parken kan snart sætte tænderne i hovedstadens mest berømte pølse, når Harry’s Place slår dørene op i Nationalarenaen. Målet er at skabe landets bedste stadionplatte.
Et nyt partnerskab mellem Parken og Harry’s Place, skal sikre at gæsterne fremover kan stille sulten med landets bedste stadionplatte og franske hotdog.
Som led i Parkens fortsatte fokus på at tilbyde alle gæster det bedste, København har at byde på, inden for food and beverage, er det et oplagt match mellem Parken og Harry’s Place, hvor man i første omgang er at finde på Nedre C fra midt i juni og frem:
”Det er en del af vores strategi, at vi hele tiden vil gøre oplevelsen af at komme i Parken endnu bedre. Det skal afspejle den by vi er en del af, uanset om du kommer herind til en FCK-kamp, en landskamp eller en koncert. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle os, og vi ved, at stadionplatten nærmest er en helligdom for mange. Nu går vi sammen med de bedste i byen for at skabe landets bedste stadionplatte sammen med Harrys Place, der allerede er en institution på sit område i København,” siger Brian Månsson, Director of Venue i Parken.
Store sport -og musikoplevelser i Danmark har alle dage hørt sammen med pølser, og vi er mægtig glade for at kunne at tilbyde besøgende i Parken den bedste og mest ikoniske pølse man kan opdrive i kongeriget.
Siden 1965 har københavnere lagt vejen forbi den legendariske pølsevogn på Nordre Fasanvej. Stedet er særligt berømt for at servere ‘Børge med Krudt’, en kraftkarl af en pølse, der er fremstillet af rene råvarer, serveret med den dertilhørende stærke og krydrede dyppelse, hvis kulinariske tilblivelse stadig er en velbevaret hemmelighed. Medejer af Harry’s Place, Nele Vest, er også begejstret for det nye partnerskab:
“Store sport -og musikoplevelser i Danmark har alle dage hørt sammen med pølser, og vi er mægtig glade for at kunne at tilbyde besøgende i Parken den bedste og mest ikoniske pølse man kan opdrive i kongeriget. Vi brænder for at vores gæster kan få den del af dansk kultur, der serveres med ketchup, sennep og rå løg. Det ser vi frem til også at gøre i Parken."