Lej en pølsevogn på Sjælland fra Harry’s Place

Vil du have vaskeægte pølsevognstemning til dit næste arrangement? Så lej en pølsevogn på fra Harry’s Place uanset hvor du er på Sjælland. Herfra kan dine gæster kan forsyne sig med de velkendte danske klassikere, som både er højtelskede blandt børn og voksne. Du kan leje pølsevognen på hele Sjælland, med eller uden personale – uanset hvilken løsning, du vælger, kan du være sikker på, at pølsevognen bliver et populært indslag til festen! Læs med her og få mere at vide om vores udlejning.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på +45 20 15 19 60, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på leje af en pølsevogn til netop dit arrangement – det er billigere, end du tror!

Hvad får du med i pakken når du lejer en pølsevogn?

Når du lejer en pølsevogn hos Harry’s Place, sørger vi for alt det praktiske. Vi tropper op på det aftalte sted og tidspunkt med en fuldt udstyret pølsevogn, hvorfra dine gæster kan bestille alle de hotdogs, pølser og brød, de kan spise. Pølsevognen indeholder:

  • En salgsklap med taskehylde, salgsdisk med klap, arbejdsbord på bagvæg
  • Lukket i front med glasskydelåger
  • Håndvask med koldt og varmt vand samt sæbe- og papirdispenser
  • Pølsesteger, brødrister, køleskab, affaldsspande, pølsestænger, servietholdere, ketchup-, sennep- og remouladeholdere
  • To taphaner til fadøl og købeskab til sodavand
  • Pølsevognen måler tre meter, har en totalvægt på 1000 kilo og har 400V el-tilslutning

Hvorfor leje en pølsevogn på Sjælland?

Pølsevognen er en god dansk tradition, som gennem generationer har skabt glæde, varme og mætte maver.

Harry’s Place ønsker at være din faste leverandør af pølsevogne på Sjælland og Øerne. Når du lejer en pølsevogn ved os, så kan du vælge at få den fuld betjent med godt og kvalificeret personale, som naturligvis er servicemindede og smilende. Vi følger med tiden og lever op til alle de krav, som der stilles. Vi er også altid et skridt foran, når det angår kvalitet. Vi kommer med de bedste produkter, for at I skal være tilfredse.

Lej en pølsevogn her på Sjælland, København eller øerne ved at ringe til os på +45 20 15 19 60, så finder vi en løsning, der passer til netop dit arrangement.