Lej en pølsevogn i København – Vi dækker hele Sjælland

Lej en pølsevogn i København og gør dit arrangement til noget helt særligt. Pølsevognen er en god dansk tradition, og hvis du ønsker at give dine gæster en mindeværdig oplevelse, så er det den perfekte løsning. Når du lejer en pølsevogn hos os, kan du både vælge at få den med og uden betjening – uanset hvad sørger vi naturligvis for, at den er fyldt op med de bedste råvarer, så dine gæster kan spise sig mætte i de mange velkendte klassikere. Ved at leje en pølsevogn hos Harry’s Place er du sikker på, at dine gæster går hjem glade og mætte.

Harry’s Place udlejer pølsevogne i København og på hele Sjælland. Lej en pølsevogn i Køge, Roskilde eller København. Vi står altid klar til at hjælpe med at live din fest op med vores pølsevogne. Ring til os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på leje af en pølsevogn i København til netop dit arrangement.

Privat pølsevogn i haven er garanti for glade gæster

Pølsevognen har siden omkring 1950 været en fast del af gadebilledet i København, og med Harry’s Place har du nu mulighed for at få den ægte pølsevognsstemning hjem på din egen matrikel. Når du lejer en pølsevogn hos os, bliver vi i fællesskab enige om, hvad der skal serveres i pølsevognen. Vi kan tilbyde alt fra ristede og røde pølser med brød og ristede hotdogs til franske hotdogs og vores særlige ”Børge”, som er vores specialproducerede pølse, som faktisk svarer til halvanden pølse! Du kan læse mere om ”Børge-pølsen” her.

Alle råvarer og ingredienser er nøje udvalgte for at give dig og dine gæster den helt rigtige smag, som du kender fra den klassiske gade-pølsevogn. Kvalitet som kan smages og som giver glade, mætte gæster ?.

Lej en pølsevogn i København og tilfør din fest tradition og uformel stemning. Ring til os på +45 20 15 19 60 og lad os aftale nærmere.