Lej en pølsevogn i hele Nordsjælland

Lej en pølsevogn

Lej en pølsevogn til fest

Skal du holde fest? Og vil du gerne gøre lidt ekstra for dine gæster? Så lej en pølsevogn til din fest hos Harry’s Place! En pølsevogn fra Harry’s Place vil tilføre ekstra meget glæde og hygge til ethvert arrangement, og vores altid smilende personale vil sørge for, at alle dine gæster kan spise sig mætte i alle de danske klassikere – fra kradseren til en ristet med det hele. Lej en pølsevogn til dit næste arrangement – det vil dine gæster takke dig for!

Er du allerede fristet? Så er du meget velkommen til at ringe til os på +45 20 15 19 60 for et uforpligtende tilbud. Ellers læs med her på siden og få mere at vide om vores pølsevogns udlejning.

Dansk madtradition og kvalitet

Hos Harry’s Place brænder vi for den gode kvalitet, og alle vores råvarer er nøje udvalgte for at give dig og dine gæster den bedste smagsoplevelse. Vi er en moderne virksomhed, der følger med tiden, og vi lever fuldt op til de krav, der stilles i forhold til fødevarehåndtering, kvalitetssikring og service. Med andre ord kan du være sikker på den helt rigtige danske smag og kvalitet, når du lejer en pølsevogn til dit arrangement hos Harry’s Place. Her er der garanti for masser af madglæde og mætte maver over hele linjen.

Lej en pølsevogn til ethvert arrangement

En pølsevogn kan være det perfekte indslag til en lang række arrangementer, og den kan både benyttes til at servere hovedmåltidet fra, eller som en hyggelig afslutning på en festlig aften. En pølsevogn kan lejes både med og uden personale. Vi kan eksempelvis rykke ud til:

  • Fødselsdage
  • Konfirmationer
  • Bryllupper
  • Familiefester
  • Receptioner
  • Jubilæer
  • Firmafester
  • Og meget mere!

Harry’s Place udlejer pølsevogne i København på resten af Sjælland og på øerne! Ring i dag på +45 20 15 19 60, så finder vi en god løsning, der kan være med til at løfte dit næste arrangement.

Kontakt

HVAD SIGER KUNDERNE…

Svend Aage Dal – 18. Nov 2020

Gode hjemmelavede børger!

18. Nov 2020

Marialise Rømer – 12. Mar 2021

Fik dejlig mad, både flæskestegssandwich, frikadellesandwich og gode Børger. Fik god og kompetent betjening af en veloplagt og effektiv Pia Tak for det Lækker og let fredagsmad til 6 personer.

12. Mar 2021

René, 17. dec 2018

Byens, måske Danmarks eller Verdens, bedste foderbræt ?

René, 17. dec 2018

Allan, 28. nov 2018

Harry’s Place er et must, hvis man er på de kanter. Deres “Børge” er legendarisk Klassisk og bare GOD.

Allan, 28. nov 2018

Læs mere om leje af pølsevogn