Hvem er Harry?

Harry Löfvall blev født i 1921 og levede frem til 1989. Harry var uddannet pølsemager og grundlagde Harry’s Place i København i 1965. Jesper Frederiksen er i dag den glade indehaver af Harry’s Place, der til hverdag har sin adresse på Nordre Fasanvej 269, 2200 København. N.

Senere er der blevet tilføjet en Harry’s Place i Sydhavnen. Da Jesper overtog Harry’s Place, blev det også samtidig starten på en ny æra med udlejning af pølsevogne til private- samt firmaarrangementer.

 

PRESSE

 

Historien om “Børge”

Harry, som oprindelig var uddannet pølsemager, var på sin daværende arbejdsplads med til at udvikle “Børgen” til Københavns Fængsler, og han fortalte følgende historie om “Børgen”:

De indsatte skulle have en vis portion kød pr. måltid, og var menuen pølser, så var det 1 1/2 alm. pølse pr. mand, men blev pølsen ikke skåret lige over, hvem skulle så have “den store”? I lyset af dette blev kæmpepølsen født, og den fik sit navn efter en daværende arrestforvarer.

Hos Harry’s Place lever ånden og stemningen fra den klassiske pølsevogn på bedste vis. Her kan du få alle klassikerne, ligesom du også kan finde et par mere moderne fortolkninger. Skulle du eksempelvis få gæster fra udlandet, kan du roligt tage dem med til Harry’s Place og vise dem et ægte stykke dansk madkultur. To tidligere statsministre har spist hos os, Poul Schlütter og Poul Nyrup, ligesom vores pølsevogn også blev udødeliggjort i filmen ”Bleeder”.

Kontakt

HVAD SIGER KUNDERNE…

Svend Aage Dal – 18. Nov 2020

Gode hjemmelavede børger!

18. Nov 2020

Marialise Rømer – 12. Mar 2021

Fik dejlig mad, både flæskestegssandwich, frikadellesandwich og gode Børger. Fik god og kompetent betjening af en veloplagt og effektiv Pia Tak for det Lækker og let fredagsmad til 6 personer.

12. Mar 2021

René, 17. dec 2018

Byens, måske Danmarks eller Verdens, bedste foderbræt ?

René, 17. dec 2018

Allan, 28. nov 2018

Harry’s Place er et must, hvis man er på de kanter. Deres “Børge” er legendarisk Klassisk og bare GOD.

Allan, 28. nov 2018

Læs mere om leje af pølsevogn