Den originale pølsevogn

Harry’s Place – Danmarks bedste pølsevogn

Hos Harry’s Place sætter vi en ære i at videreformidle et stykke dansk madkultur til vores gæster. Vores pølsevogn på Nørrebro har eksisteret siden 1965. Vi er ikke bange for at kalde os selv for Danmarks bedste pølsevogn – vi brænder nemlig for at give vores gæster gode madoplevelser, der baserer sig på friske råvarer af høj kvalitet samt respekt for pølsevognsklassikerne, der igennem mange år har været – og stadig er – elsket af både børn og voksne. Læs med her og få historien om Danmarks bedste pølsevogn.

Hvem er Harry?

Harry Löfvall blev født 1921 og levede frem til 1989. Harry var uddannet pølsemager og grundlagde Harry’s Place i København. Harry’s Place er en pølsevogn, vel at bemærke en pølsevogn langt over middel, og det var dér, at den berømte “Børge” blev lanceret – Danmarks bedste pølse.

Harry, som oprindelig var uddannet pølsemager, var på sin daværende arbejdsplads med til at udvikle “Børgen” til Københavns Fængsler.

De indsatte skulle have en vis portion kød pr. måltid. Stod menuen på pølser, var der halvanden almindelig pølse pr. mand. I mange tilfælde blev pølsen ikke skåret over i to lige store stykker, og hvem skulle så have det største stykke? I lyset af dette blev kæmpepølsen født, og den fik sit navn efter en daværende arrestforvarer.

Danmark bedste pølsevogn – Et sted med historie

I gamle dage var sortimentet i pølsevognen større end i dag, men Harrys ånd lever på bedste vis stadig på stedet, selvom den oprindelige pølsevogn er udskiftet med en mere tidssvarende. Det bør desuden også lige nævnes, at to tidl. statsministre, Poul Schlütter og Poul Nyrup, har været kunder på stedet, ligesom at stedet også blev udødeliggjort i filmen ”Bleeder” fra 1999.

Harry’s Place har desuden været med i Aftenshowet på DR1 for at servere en ”Børge med krudt” i anledningen af Poul Nyrups 70 års fødselsdag.

Kontakt

HVAD SIGER KUNDERNE…

Svend Aage Dal – 18. Nov 2020

Gode hjemmelavede børger!

18. Nov 2020

Marialise Rømer – 12. Mar 2021

Fik dejlig mad, både flæskestegssandwich, frikadellesandwich og gode Børger. Fik god og kompetent betjening af en veloplagt og effektiv Pia Tak for det Lækker og let fredagsmad til 6 personer.

12. Mar 2021

René, 17. dec 2018

Byens, måske Danmarks eller Verdens, bedste foderbræt ?

René, 17. dec 2018

Allan, 28. nov 2018

Harry’s Place er et must, hvis man er på de kanter. Deres “Børge” er legendarisk Klassisk og bare GOD.

Allan, 28. nov 2018

Læs mere om leje af pølsevogn