Harry’s Place – Den klassiske pølsevogn i Roskilde

Engang imellem skal tingene ikke være så komplicerede, og der skal ikke være pillet alt for meget ved originalerne, og hvorfor fikse noget der allerede virker? Sådan et sted er Harry’s Place – en klassisk pølsevogn midt i Roskilde, hvor du kan nyde alle de velkendte klassikere fra den danske pølsevogn. Her får du den ægte smag, høj kvalitet og en hyggelig og positiv atmosfære, hvor der er plads til alle. Kom ind og få en god bid af den originale danske smag. Velkommen til Harry’s Place!

Vores pølsevogn i Roskilde har åbent mandag til fredag fra 10.30 til 17.30 samt lørdag og søndag fra 10.30 til 15.00. Så hvis du eksempelvis har lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra i frokostpausen, eller hvis du lige skal have tanket lidt energi op under shoppeturen, står vi klar med alle vores frisklavede lækkerier.

Den velkendte smag af højeste kvalitet – Din lokale pølsevogn i Roskilde

Hos Harry’s Place kan du smage alle de klassiske retter, som siden pølsevognens indtog i det danske bybillede, har været elsket af både børn og voksne. Her serverer vi nemlig alt fra ristede hotdogs og franske hotdogs til flæskestegssandwich og frikadellesandwich. Hertil kommer vores helt egen Børge-pølse, der indeholder ekstra meget kød. Du kan også prøve vores krudt-dyppelse, der som navnet antyder, er en stærk dyppelse – den hemmelige opskrift er blevet overleveret gennem generationer.

Sulten efter en flæskestegssandwich i Roskilde? Så behøver du heldigvs ikke lede længere.

Når du besøger Harry’s Place kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Alle råvarer og ingredienser er nemlig nøje udvalgte, så du får den bedste smagsoplevelse uanset, hvad du bestiller her i vores pølsevogn i Roskilde.

Skal du holde fest? Så kan du også leje en pølsevogn til dit arrangement – vi leverer det hele, og du kan enten vælge en løsning med eller uden personale. Læs mere her.