Harry’s Place – den originale pølsevogn på Nørrebro

Vil du have den ægte pølsevogns oplevelse? Så skal du besøge Harry’s Place – den originale pølsevogn på Nørrebro. Her har vi ligget siden 1965, nærmere bestemt på Nordre Fasanvej 269, hvorfra vi gennem årene har serveret de velkendte klassikere, der både er elsket af børn og voksne. Hos Harry’s Place sætter vi en ære i at formidle den danske tradition videre til nye generationer, og derfor går vi også meget op i at kvaliteten og smagen skal sidde lige i skabet – her får du den helt rigtige smag! Velkommen indenfor hos Harry’s pølsevogn på Nørrebro.

Vi har åbent mandag til fredag fra 10-21 samt lørdag og søndag fra 11-21, så uanset om du lige skal have en bid mad mellem to møder, eller du vil forkæle familien med frisklavede hotdogs, er vi klar til at give dig en god oplevelse med service i særklasse.

Hvad serverer vi hos Harry’s Place?

Hos Harry’s Place har vi holdt pølsevogns traditionen i hævd. Derfor kan du få alle klassikerne hos os – hvad med en ristet med det hele? Eller vores berømte Børge? Eller en pølse med brød? Du kan også få en velstilberedt flæskestegssandwich hos os på Nørrebro, ligesom vi også serverer den velkendte frikadellesandwich.

Hvis du vil have den ultimative oplevelse hos Harry’s Place, så skal du prøve vores ”Børge” – vores ekstrastore pølse med masser af saft og kraft. Pølsen indeholder meget kød, men ikke ret meget fedt. Den er desuden produceret med naturtarm. Hertil anbefaler vi at prøve vores populære ”Krudt”, som er en meget stærk dyppelse – en opskrift, der er gået i arv gennem generationer.

Pølsevogn på Nørrebro – Tradition og fornyelse

Harry’s Place er en traditionsbunden pølsevogn på Nørrebro, der hele tiden sørger for at følge med tiden. Derfor er vi samtidig en moderne virksomhed, der fuldt ud lever op til høje krav i forhold til kvalitet, fødevaresikkerhed og håndtering.

Pølsevogn på Nørrebro? Så skal valget ganske enkelt falde på Harry’s Place! Vi ses!